VIDEO: Denis Shaforostov (ex-Asking Alexandria) má novou kapelu! A jmenuje se...

Vydáno: 15.01.2019 20:20 - Dominik Šidlo

BRING ME THE HORIZON! Ne, to by byl fakt úlet. Drag Me Out, nová smečka Denise Stoffa ale BMTH a jejich éru That's The Spirit zatraceně připomíná! Minimálně prvním singlem "I'm Sorry".
Bývalý zpěvák Asking Alexandria (fáze nahrávky The Black), Down & Dirty a Make Me Famous už delší dobu sliboval novou hudbu. 15. ledna čekání konečně rozsekl a představil svou novou bandu Drag Me Out, které předcházel jeho předchozí projekt Heartsigh. Ten ale nic oficiálního nezveřejnil, pouze demo nahrávky na YouTube.

První věc, kterou banda do světa vypustila, je singl "I'm Sorry", jenž vyšel pod křídly Sumerian Records. Hned při prvních tónech nám bliklo hlavou "That's The Spirit - Bring Me The Horizon", taky tam slyšíte tu podobu? Tu zatracenou podobu?

Novinka ale fanoušky Asking Alexandria moc nepotěší, Stoff v novém songu nescreamuje, jen láskyplně zpívá. Jako kdyby nepřímo nabádal každou slečnu, aby vřískala při pomyšlení na něj. A ta gesta v klipu! Jsi jak přecitlivělá princezna, co si chce získat pozornost svou krásou, Denisi, teď už nejen na Instagramu, ale i v muzice.

Pokud ale slevíme z požadavků na tvrdost a na mužnost, je "I'm Sorry" docela příjemným songem, který si v nepohodě rádi pustíme znovu.


DRAG ME OUT - I'm Sorry

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení