Plánování letních festivalů začíná. Slyšeli jste o Metal Feast Open Air?

Vydáno: 19.01.2019 13:00 - Dominik Šidlo

S novým rokem začíná i nová koncertní sezóna a už je pomalu načase přemýšlet, co budeme dělat v létě. O návštěvu si rozhodně říká rokytnický Metal Feast Open Air.
První festivaly sice začnou až za několik měsíců, útržky line-upů ale známe u většiny z nich už teď. Metal Feast Open Air má za sebou několikaletou tradici, v aktuálním open air formátu se bude letos konat potřetí a i tentokrát v Rokytnici ve zlínském kraji.

"Za dobu existence vystoupilo na Metal Feast na 40 tuzemských i zahraničních kapel. Mezi nejzajímavější jména patří Satisfvcktion, ČAD, Catastrofy, Sunset Trail nebo Antigod," představuje svůj festival pořadatel Miroslav Štach.

Letos se tenhle fest pro srdcaře posune zase o kus dál, hlavní trojici festivalu totiž tvoří známá jména. Prvním z nich jsou nizozemští For I Am King, kteří se u nás naposledy představili na Fajtfestu v roce 2017. S sebou přivezou svou zbrusu novou placku 'I'. Druhé velké jméno představuje powercorová smečka Trynity z Německa a do třetice svůj hardcore na místě rozbalí Maďaři Don Gatto. Line-up doplní Made by Zero, Stercore, Cruadalach a Elysium. Mimo kapely je navíc na místě možno vidět alternativní program v podobě ohňových cirkusáků říkajících si Černí Salamandři.

"Letošní ročník bude pro mě jako pořadatele zásadní a věřím, že to bude zážitek pro všechny fanoušky metalu nejenom ve Zlínském kraji. V jeden den může návštěvník udělat průřez hudebními styly napříč Evropou," uzavírá svými slovy pozvánku Míra. Veškere další info o festivalu můžete najít na jeho oficiálních stránkách.


Metal Feast 2018

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení