The Distillers potvrzují nahrávání nové desky. Po patnácti letech!

Vydáno: 12.01.2019 10:15 - Dominik Šidlo

Pokud jste prožili svou pubertu na přelomu století, určitě znáte uřvané pankáče The Distillers s Brody Dalle v čele. A víte co? Kapela znovu ožila a nahraje novou placku.
Kapela The Distillers aktivně fungovala v letech 1998 až 2007. Ke konci tvořili její pilíře už jen Brody Dalle a kytarista Tony Bevilacqua. Už pár let před oficiálním rozchodem je opustili basák Ryan Sinn a bubeník Andy Granaelli. A právě v této sestavě se loni dala banda znovu do kupy a odehrála pár koncertů. Od oficiálního rozpadu uplynulo téměř dvanáct let.

Jako potvrzení spekulací poslali loni v září do světa nový singl "Man Vs Magnet", což je indie rocková až punková pecka, jak to měli dnešní pětatřicátníci na přelomu století rádi. Vyvrcholení přišlo den po 40. narozeninách frontwoman Brody Dalle, tedy 2. ledna, kdy banda pověsila na sociální sítě příspěvek "Ahoj čtyřicítce, ahoj tvorbě nové nahrávky Distillers v dubnu".

The Distillers

Poslední placka, kterou The Distillers vydali, vyšla v říjnu 2003 a jmenovala se "Coral Fang". Jestli tedy podle plánu začne nahrávání novinky v dubnu 2019, mohla by světlo světa spatřit přesně 16 let od vydání posledních věcí. Taky se tak zatraceně těšíte?


The Distillers "Man Vs Magnet" (Official Music Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení