Papa Roach zblízka (IV.): Co jste možná nevěděli o Tonym Palermovi

Vydáno: 22.01.2019 07:15 - Mates Krč a Kamila Ungerová

Ačkoliv je Tony Palermo bez přehánění nejtišším členem formace, namísto slov za něj zcela jasně promlouvají činy.
V roce 2008 vyrazil na letní festival Crüe Fest, jemuž headlinovali Mötley Crüe. Tony tehdy usednul za škopky k Sixx:A.M a současně čerstvě posílil také Papa Roach. A pak že chlapi nedokáží dělat dvě věci najednou... 

  • Tony se naučil mlátit do bubnů bez pomoci učitele. Svou první bicí soustavu dostal ve dvanácti letech.
     
  • Kariéru odstartoval v punkových skupinách Unwritten Law, Ten Foot Pole a Pulley. U SIXX:A.M. zastával roli koncertního bubeníka.
     
  • Když v roce 2007 původní bicman Papa Roach Dave Buckner odešel na odvykačku, dočasně zaskočil právě Tony. Tehdy ještě netušil, že se o rok později vystřídá Bucknera na postu oficiálního člena. Okamžitě se zapojil do procesu vzniku alba Metamorphosis.
     
  • Svůj instagramový účet pravidelně zásobuje fotografiemi dvou psích miláčků. Domácnost s ním sdílí Jasper, přezdívaný jako "Meatball", a také fenka Miss Luna.
     
  • Velkou hudební láskou jsou pro Tonyho AC/DC. Když zrovna slavil s manželkou výročí, nechali si společně udělat tetování. Od té doby má na předloktí proslulý blesk.
     
  • Je nejstarším členem Papa Roach. V listopadu oslaví již své páté kulatiny.


Mnohem víc o Papa Roach a nejzásadnějších okamžicích jejich 25leté kariéry se dočtete v rozhovoru s Jacobym v aktuálním, lednovém Fakkerovi. A plakát kapely k tomu. Časák seženete na stáncích (vyhledejte si nejbližší krám podle ve svém městě), v našem eshopu i digitálně.


Papa Roach F! titulka

Papa Roach F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení