Červen začíná přetékat. Dorazí i hrubiání Godsmack

Vydáno: 04.01.2019 12:50 - Tisková zpráva

Není mnoho významných kapel, které by do České republiky ještě nikdy nezavítaly. Jednou z nich jsou bostonští Godsmack. Banda s charizmatickým zpěvákem a kytaristou Sullym Ernou svůj dluh napraví 11. června, kdy vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny.
Po nenadálé smrti syna kytaristy Tonyho Romboly kapela solidárně přesunula velké evropské turné, plánované původně na podzim 2018. V rámci něj se letos v červnu novou energií nabitý band zastaví poprvé také v Praze. Představí nejen novinky z posledního alba, ale zabrousí i do vlastní bohaté a úspěšné historie.

Godsmack se stylově pohybují ve vodách nu-metalu, hard rocku, post-grunge a heavy metalu, v jejich směřování lze nalézt volnou inspiraci takovými jmény, jako jsou Alice In Chains nebo Metallica, ale také Black Sabbath, Aerosmith, Led Zeppelin či Rush.

Ikonická americká legenda Godsmack vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny 11. června 2019, předprodej vstupenek v ceně 900 Kč bude zahájen v pondělí 7. ledna v 10:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Koncert přináší Charmenko CZ.
 

Godsmack - Awake

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení