Drown in Sulphur přivezou na Fajtfest extrémní metalovou hostinu

Vydáno: 03.01.2019 07:20 - Petr Adámek

Čím dal větší prostor na festivalech dostávají extrémnější metalové bandy a na Fajtfestu to nemůže být jinak! Jeden z hlavních chodů bude až z italského Milána.
Vedle česko-slovenských smeček Gutalax, Diphteria nebo Stercore se představí i opravdová evropská lahůdka Drown the Sulphur. Radost z jejich ohlášení radost budou mít zejména fans žánrů deathcore / black / death.

"Starší videa kapely útočí na hranici 3 milionu zhlédnutí a i novější si vedou velmi dobře. Cítíme, že přesně taková kapela nám v line-upu zatím chyběla a tohle by měl být jeden z nejlepších hudebních i vizuálních zážitku letošního Fajtfestu. Dejte si jejich videa a uvidíte, že v Miláně nemají jen skvělou pizzu, krásné ženy, víno a San Siro, ale především brutální Drown The Sulphur," doplňuje za festival Bob Fleck.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Gutalax, Diptheria, Stercore, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.
 

Drown in Sulphur - Blackwind

Drown in Sulphur - An Epilogue To The Arrogant




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení