Marina oslaví deset let existence i na FajtFestu

Vydáno: 02.01.2019 12:00 - Petr Adámek

První den roku 2019 se domácí parta Marina blýskla novým trackem s klipem "Black Cough". Pouhý den poté tu máme oznámení o zabookování na letošní Fajtfest.
Kapela kolem excentrického frontmana Egora Erushina je po pěti letech zpět v nové sestavě, s novými výzvami a také songem, který všem fanouškům jeho bývalé skupiny Abyss, Watching Me nejspíš vyrazí dech. Nový track je dost možná to úplně nejtvrdší, co za deset let existence Marina vypustila.

EP by mělo vyjít na přelomu března a dubna. O zvuk se postaral známy americký producent Cameron Mizell (Our Last Night, Memphis May Fire, Sleeping With Sirens ad.). "Bude velmi zajímavé sledovat další kroky, osudy této kapely a jejich lídra, protože kvalitou a možnostmi přesahují naše hranice. My jsme ve velkém očekávání a na tahu je teď Marina," doplňuje za FajtFest Bob Fleck.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Cold Snap, xXXx, the.switch, Hope, Gutalax, Diptheria, Stercore, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.
 

Marina - Black Cough



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení