Five Finger Death Punch opouští bubeník Jeremy Spencer

Vydáno: 25.12.2018 19:10 - Mates Krč

Jeremy Spencer před Vánoci oficiálně oznámil, že opouští FIve Finger Death Punch. Příčinou jsou dlouhodobé problémy se zády.
Bubeník konec v kapele oznámil prostřednictvím svého profilu na Facebooku. "Nad tímto rozhodnutím přemyšlím už několik měsíců. Teď přišel ten správný čas. S bubnováním jsem začal v šesti letech a jsem šťastný, že jsem mohl za bicími strávit několik desítek let. Avšak velké fyzické opotřebení mě dostalo do bodu, kdy nemůžu odvádět takové výkony, jaké by mi přinášely radost a uspokojení. Cítím, že skupina potřebuje někoho plného zápalem a energií, schopného podat výkon, který si fanoušci zaslouží. Stejně jako vy budete doufat, že Five Finger Death Punch budou nadále tvořit kvalitní hudbu, tak i já budu nadále věrným fanouškem," napsal Jeremy Spencer. 

Muzikant je zakládajícím člen Five Finger Death Punch a podílel se na všech kapelních deskách. Do dalšího života přejeme jen to nejlepší!

S Jeremym jsme před dvěma lety pořídili moc fajn rozhovor. Pokud doma číslo Fakkera 8/2016 nemáte, seženete ho v našem eshopu.

Jeremy Spencer Five Finger Death Punch F!


Five Finger Death Punch - Blue on Black (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení