VIDEO: Zpověď Dannyho Worsnopa pokračuje i v novém klipu Asking Alexandria

Vydáno: 22.12.2018 16:00 - Dominik Šidlo

Zpověď Dannyho Worsnopa nebere konce. Začalo to songem "Into The Fire", pak přišlo vydání self-titled desky a od té doby na nás Asking Alexandria sypou klip za klipem.
Člověk by se ptal, jestli si kapela neplánuje založit filmové studio, když jsme od nich v poslední době slyšeli převážně proto, že natáčejí jeden videoklip za druhým. Dohromady jde o příběh, ve kterém frontman Danny Worsnop vypráví, jaké to bylo projít si detoxem, který znamenal odchod z kapely, sólovou dráhu a následný návrat.

Tentokrát AA zvolili jinou metodu tvorby videa, klip k "Vultures" je totiž čistě animovaný. Worsnop je v něm vyobrazen jako loutka ovládaná vlastním egem, která se nechová tak, jak by sama chtěla. Skutečný příběh určitě znáte sami, můžete tedy porovnat, jak moc se odráží v sérii klipů, které k poslední placce zatím vyšly.

Příští rok zřejmě o Asking Alexandria příliš neuslyšíme, pojedou totiž téměř celý rok různá tour po Americe s kapelami jako Papa Roach, Shinedown, Underoath, Bad Wolves nebo Breaking Benjamin. Co přijde pak, o tom můžeme zatím jen přemýšlet.

Velký pětistránkový článek o lásce a nenávisti uvnitř Asking Alexandria najdete v květnovém Fakkerovi. Seženete přes náš eshop.


Asking Alexandria F!


Asking Alexandria - Vultures

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení