The Truth Is Out There: Jak natočit klip? Opít sebe i všechny herce

Vydáno: 14.12.2018 14:30 - Petr Adámek

Úderka The Truth Is Out There vypustila před pár dny v exkluzivní premiéře ve Fakkerovi druhou ukázku "Blood Marks" z chystané desky All Little Revolutions. Zeptali jsme se kluků, jak probíhalo natáčení a co vlastně od samotného alba můžeme čekat.
"Na natáčení jsme pozvali do zkušebny asi 30 kamarádu z okolí, kteří mají rádi naši muziku. Pak nás napadlo, že všichni asi nedojdou, tak jsme ještě napsali na náš kapelní Facebook, jestli se třeba nechytnou někteří skalní fans. Když nás pak bylo ve zkušebně 30 a místnost byla pořád poloprázdná, bodlo nám, že nakonec začali přijíždět další lidi a bylo nás nakonec přes 50. Někteří dokonce dorazili až z Prahy nebo Brna," popisuje basák kapely Kraťas.

"Celé to natáčení bylo skvělé, strašná prdel, nakoupili jsme hromadu chlastu, půl hodiny všichni popíjeli před zkušebnou, pak jsme všechny nahnali dovnitř, dali dvakrát song, lidi rozjeli mega kotel a šlo se zase ven. Takhle to probíhalo až někdy do půlnoci. Celé to bylo ještě podpořeno tím, že se mi narodil den předtím syn, takže jestli někdo neměl v plánu kalit, musel své plány rychle přehodnotit," dodává se smíchem Kraťas.

Deska "All Little Revolutions" vyjde 16. ledna. Zajímalo nás, co můžeme očekávat. "Některé texty mají 80's nostalgii, heslovitost a obraznost. Platí to i pro hudbu samotnou. Oproti předchozí desce se vrací elektronika, ale už nebude tolik agresivní a taneční jako v našich začátcích. Je to spíše mix synthwave a retro elektropopu. Prolíná se tu ale spousta jiných žánrů a svým zpusobem je každá skladba takovou malou revolucí v rámci alba. Každá nová svrhne tu předchozí, všechny dohromady pak píšou takovou malou historii samu pro sebe," vysvětluje zpěváka skladatel kapely Hanzi.

Společně se zveřejněním singlu kapela spouští i předprodej desky na svém e-shopu, aby je mohli fanoušci podpořit s předstihem. "Do vydání alba zbývá už jen chvilka a každá pomoc se nám bude strašně hodit. Připravili jsme presale baličky s merchem a snad se pod nějakým tím vánočním stromečkem objeví. Moc nám to pomůže," dodává kapela.
 

The Truth Is Out There - Blood Marks (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení