Don Broco se premiérově ukážou v Česku. Ulovil je Rock for People

Vydáno: 10.12.2018 08:15 - Petr Adámek

Do line-upu Rock for People přibývají britští Don Broco. Kapela je šmrnclá rockem, trochu metalem, funkem i elektronickou hudbou, přičemž výsledkem téhle směsice jsou výrazné inteligentní písničky s nadprůměrně chytlavými melodiemi, která neurazí hipstra ani rádiového konzumenta.
Kapela Don Broco je známá především díky svým šíleným videoklipům, hodně co nabídnout toho má ovšem i hudebně, o čemž svědčí jejich aktuální album Technology. Všichni žijeme v době smartfounů, instagramů, facebooků, messengerů a dalších internetových lahůdek, jenže frontmana Roba Damianiho přetechnizovaný svět natolik štval, že se rozhodl věnovat téhle problematice několik písniček a pro jistotu tak pojmenovat i celé album.

"Don Broco jsme měli domluvené na samostatný koncert už vloni, ale nějak z toho sešlo. Což nám nyní umožní odčárkovat si další českou premiéru kapely, o které se venku začíná mluvit, na RfP," dodává hlavní organizátor akce Michal Thomes.

O Don Broco jsme psali v letošním únorovém Fakkerovi. Ve stejném čísle najdete i plakát kapely. Sežeňte si časák v našem eshopu.


Don Broco F!
Don Broco F!

Don Broco - The Blues (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení