PREMIÉRA: Jak zní jihoafrický post-hardcore? Seznamte se s OneDaySky

Vydáno: 07.12.2018 10:40 - Dominik Šidlo

Kolik znáte jihoafrických kapel? A kolik znáte post-hardcorových jihoafrických kapel? My známe OneDaySky a máme tu čest uvést v Česku v premiéře jejich zbrusu nový singl "Georgia".
One Day Sky vznikli už v roce 2008 jako projekt, který měl kombinovat masivní elektroniku s hutnými riffy. Obojího se banda drží dodnes, ale už ne v takové míře. Aktuální směr kapely se podobá měkčímu a dojemnějšímu post-hardcoru.

Poselstvím kapely je a vždycky bylo ukázat ostatním, že každý si prochází svým peklem a že přiznání není ostuda, ale cesta k záchraně. Kolik kapel tohle hlásá v Jihoafrické republice, se neodvážíme hádat, za každý hlas mluvící ke ztraceným duším jsou ale právě zlomení vděčni.


OneDaySky


Zpěvák Clinton Watts se k tématu písně vyjádřil podrobněji: "Georgia je song o ztrátě nevinnosti ignorantskou a nedobrovolnou cestou. To jsem do písně vložil, každý si v ní však najde své platonické dojmy. Strach ze svěření se s takovýmito problémy je jen polovinou všech bitev, které podobné příběhy doprovázejí."

Příběhově je "Georgia" hodně silná káva. Hudebně zahraje na srdce každému, kdo se do ní ponoří. Až po vás, dámy a pánové.


OneDaySky - GEORGIA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení