VIDEO: Maňásci vás vyvedou ze stereotypu! Mrkněte na novinku domácích Snap Call

Vydáno: 12.12.2018 18:50 - Redakce

Domácí rock'nrollová banda Snap Call se blýskla videem k tracku "Shake Shake". To spolu s dalšími dvěma songy pochází z jejich EP Let That Roll.
Děj je zasazen do obýváku znuděného mladého páru, který tráví večery v křesle před televizí. S pizzou v jedné ruce a ovladačem v druhé začíná kolotoč bezmyšlenkovitého přepínání z kanálu na kanál. Z šedého stereotypu dvojici vytrhne až čtveřice maňásků s malými kytárkami a bicími, která se jim dotěrně vetře do všech programů.

"Měli jsme hlavní cíl vytvořit nápaditý klip s minimem finančních prostředků," říká basák kapely, Vojta Kořínek. "Od prvotní představy jednozáběrového klipu jsme se ale v průběhu dvou měsíců dostali až k výrobě maňásků, jejichž předlohou jsme my sami, k jejich natáčení na green screenu, znuděnému redneckovi u televize, interiéru s krbem a televizí, kapelou a světly," dodává Vojta.

"Výrobou našich mini kopií jsme na čtrnáct dní zaměstnali tři lidi. Bylo neuvěřitelné pozorovat ten vývoj, jak se z hroudy moduritu, pár metrů látky a klubka plastu postupně stávaly naše podobizny," popisuje Vojta s nadšením.

Co na klípek říkáte?


Snap Call - Shake Shake (Official Clip)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení