Napětí vrcholí! Slipknot se zabydlí v nahrávacím studiu už v lednu

Vydáno: 30.11.2018 12:10 - Mates Krč

Album vyjde v létě, hlásili už dříve Slipknot. Jenže znáte to - co vlastně téhle šílené partě věřit? Vypadá to ale nadějně, jelikož podle slov Coreyho Taylora vleze devítka do studia už v lednu 2019.
Slipknot poprvé překvapili miliony fanoušků už na Halloweena, kdy zveřejnili  peckovou skladbu "All Out Life". O tom, že si ale nehodlají válet šunky, svědčí Taylorova aktivita na Twitteru. Poté, co zmatený fanoušek napsal, že si myslí, že Slipknot začnou nahrávat v lednu 2020, zpěvák okamžitě reagoval "Ne - bude to 2019. V lednu nahráváme, album bude venku v půlce roku."

Do konverzace se poté vložil i Clown, který Coreyho upozornil, že fanoušek napsal komentář v reakci na Coreyho řeč o nahrávání nové desky Tool, jež má začít až 2020. Zmatený Taylor nám tak alespoň nechtíc potvrdil všechny plány!

Kupujte prosincový Fakker, kde najdete pětistránkový matroš "Slipknot: zlo se probouzí", v němž sledujeme celou story kolem nejočekávanější desky roku 2019 pořádně do hloubky. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v nejbližší trafice nebo v našem v eshopu.

Slipknot F!


Slipknot F!


Slipknot F!



Slipknot - All Out Life (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení