Maďarský Sziget ovládnou Foo Fighters i Twenty One Pilots

Vydáno: 04.12.2018 16:15 - Tisková zpráva

K již oznámenému Edu Sheeranovi přidal festival Sziget dalších pět headlinerů. Do maďarské metropole Budapešti v létě zamíří Foo Fighters, Florence + The Machine, Twenty One Pilots, The 1975 a Martin Garrix.
Kromě headlinerů jsou v programu nově také Richard Ashcroft, Catfish & The Bottlemen, Chvrches, Jungle, Kodaline, IDLES, Superorganism, Frank Carter & The Rattlesnakes, Pale Waves, Maribou State, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men, Boy Pablo, Parcels, Yungblud, Alma, Tamino, Gang Of Youths, The Blaze.

Na Szigetu každoročně vystoupí více jak 200 kapel a interpretů. A protože Sziget nepřináší jen headlinery, je program plný různorodé hudby, divadel, kabaretů, instalací, performancí a umění.

Dvacátý sedmý ročník festivalu Sziget se jako každý rok uskuteční na zeleném ostrově Óbudai v centru Budapešti od 7.8. do 13.8. 2019. Na jeden týden v srpnu se promění ostrov v srdci maďarské metropole na legendární Ostrov svobody a přivítá Szigeťany z více než 100 zemí světa. Sziget nyní spouští také předprodej jednodenních, třídenních a dalších vstupenek, včetně široké nabídky ubytování přímo na ostrově.


Official Aftermovie - Sziget 2018



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení