Night of Suicide Angels zažehne Brno. Přijďte podpořit dobrou věc

Vydáno: 27.11.2018 08:30 - Tisková zpráva

Suicide Angels, potetované holky, kterým nechybí dobré srdce, zvou všechny příznivce kérek, krásných holek a dobré muziky, kteří mají srdce na správném místě, 7. prosince do brněnského Artbaru Druhý pád.
V rámci Night of Suicide Angels vol.3 - Devils' Edition budou návštěvníci moci podpořit malého Tomáška Voborníka - a to výtěžkem ze vstupného, koupí merche Suicide Angels nebo tím, že si nechají od jednoho ze tří na místě přítomných tatérů vytetovat symbolickou kérku.

Kromě originálně krásných potetovaných slečen na party oblaží vaše smysly Head2Down (alternative nu-metal/Topoĺčany), Tÿshe (emotional post-hardcore/SK), Denoi (metal-dance/Brno) a KISS Czech Company (revival hard-rock/Opatov).

Dalším bodem na programu je démonicky krásná pole dance tanečnice DEFI a pro všechny soutěživé duše je připravena parádní tombola a aukce. Celým večerem vás na postu moderátora provede charismatický Boží Wašek a na projekci uvidíte fotky všech andílků Suicide Angels.

Live tattoo session za minimální příspěvek 350,-Kč bude v režii Xibalba vegan tattoo & piercing Brno, brněnského tatéra Jiřího Kuchaře a prostějovsko-pražského studia Red Cath Tattoo.

Akce startuje v 19.00, vstupné činí 150 Kč.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení