Zpátky ke kořenům! Bring Me The Horizon zahráli staré fláky

Vydáno: 22.11.2018 04:10 - Mates Krč

Málokdo věřil, že ještě někdy uslyší od Bring Me The Horizon skladby z desky Suicide Season nebo dokonce z Count Your Blessings a ještě staršího EP. Tento nečekaný zážitek mají fanoušci z koncertu BMTH 20. listopadu v Amsterdamu. Proč? A jak to Oli zvládl?
Oliver Sykes zrovna slavil narozeniny, a tak kapela vytáhla fláky, které dost možná už nikdy v budoucnu nezazní. A fanoušci se nestíhali divit, když Bring Me The Horizon postupně vybalili zkrácené verze čtyř starých kousků!

Nejprve poprvé po sedmi letech zazněla úvodní skladba z druhé desky Suicide Season "The Comedown", poté se šlo ještě dál do minulosti. Poprvé od roku 2009 přišla na řadu deathcorová "(I Used To Make Up With) Medusa", následovala oblíbená "Diamonds Aren't Forever". Nakonec přišel i ten úplně nejstarší kousek, který parta ze Sheffieldu nezahrála už hodně dlouho. Po deseti letech se dočkalo připomenutí úplně první kapelní EP This Is What the Edge of Your Seat Was Made For. Zazněla čtrnáct let stará "Re: They Have No Reflections". To chceš!

Už několik let se mluví o tom, že Oliho hlas není zrovna v parádní kondici. Se čtveřicí brutálních kousků se ale popasoval se vší parádou. Jen škoda, že už se podobného nevídaného zážitku jen tak nedočkáme. Nebo zas za rok? A co si o neplánované vložce asi myslely fanynky posledních let, jež se celý koncert těšily na "Throne"?


Bring Me The Horizon - OLD (deathcore/hardcore) SONG MEDLEY




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení