Zvuková devastace podruhé. Na FajtFest se příští rok vrátí Polar

Vydáno: 14.11.2018 11:55 - Petr Adámek

Post-hardcorová banda Polar má za sebou zastávku v Praze v rámci Never Say Die Tour. Na příští jaro chystá kapela nové album, z něhož nám dala ochutnat první pecku "Drive". (Nejen) nový materiál uslyšíme v létě naživo na FajtFestu.
Polar se na Fajtfestu předvedli už v roce 2017 a rozpoutali naprosto odzbrojující show. "Fajtfest byl neuvěřitelný zážitek pro naší kapelu, nemohli jsme si přát víc! Děkujeme všem, kdo tvrdě pracoval, aby se Fajtfest uskutečnil. Nemůžeme se dočkat, až se sem vrátíme," podělila se o dojmy sama kapela. Bob z pořadatelského týmu dodává: "Za mě byl jejich koncert společně s Crystal Lake top ze všech kapel, co jsme kdy na festivalu měli. Byla to naprostá zvuková devastace."

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polaris, Rise of the Northstar, Cold Snap, xXXx, the.switch, Hope, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


POLAR - Drive (OFFICIAL VIDEO)




Polar – Tidal Waves and Hurricanes (Official Music Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení