Muse mají venku nové album. Příští rok ho u nás uslyšíme naživo pod širým nebem

Vydáno: 09.11.2018 10:00 - Petr Adámek

Muse 9. listopadu vydávají nové, v pořadí osmé album Simulation Theory. Nahrávku podpoří stejnojmenné světové turné, v jehož rámci se kapela příští rok zastaví i v České republice. 26. května přivezou svoji megalomanskou show pod širé nebe na pražské letiště v Letňanech.
Muse jsou po celém světě známi svými průkopnickými živými koncerty a ani vystoupení v rámci tohoto turné nebudou výjimkou. V rámci světového turné The Simulation Theory bude k dispozici nový balíček Enhanced Experience, umožňující přístup na party Mixed Reality, která se uskuteční před jednotlivými koncerty, a kterou podporuje společnost Microsoft. Na této party bude možnost si zahrát tři originální hry pro virtuální realitu, které byly inspirovány skladbami z alba Simulation Theory. Mezi další výhody Enhanced Experience patří vstupenka na koncert k sezení v prvních řadách, koncertní plakát, interaktivní foto zážitek s kulisami a memorabiliemi z nejnovějších videoklipů kapely a další. Více informací k balíčku Enhanced Experience je k dispozici tady.

Muse jsou považováni za jednu z nejlepších koncertních kapel na světě. Od svého založení v roce 1994 pustili Muse do světa celkem studiových alb (včetně aktuálního Simulation Theory), kterých se po celém světě prodalo více než 20 miliónů. Jejich předchozí deska Drones vyšla v červnu 2015.

Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 16. listopadu v cenovém rozpětí 1 390 - 1 890 Kč. Ke každému nákupu vstupenky bude k dispozici nové album Simulation Theory v digitální podobě ke stažení zdarma nebo fyzický nosič za poštovné, a to od 3. 12. 2018.


MUSE - 2019 Simulation Theory World Tour [Official Trailer]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení