Alice in Chains přivezou do Prahy opar starého grungového Seattlu

Vydáno: 06.11.2018 18:55 - Petr Adámek

Alice In Chains se letos po pěti letech blýskli novým albem Rainier Fog. Čerstvé kousky, stejně jako legendární 90s hity představí 3. června v pražském Foru Karlín. Spolu s nimi dorazí Black Rebel Motorcycle Club.
Společně se Nirvanou, Pearl Jam a Soundgarden tvoří Alice In Chains velkou čtyřku, která se v devadesátých letech proslavila město Seattle a navždy změnila sound moderního rocku. Letošní album je poctou městu Seattle, kam se po letech vrátili z hudebních studií v L.A.

Album jsme chválili i v recenzi ve Fakkerovi. "Na této nahrávce se kapela otevřeně vrací do minulosti, nikoliv striktně ke kořenům, ale přesto k podstatě, a bez experimentů přinesla další definice grunge, který je zjevně nevyčerpaný a nevyčpělý. I kdyby totiž zněl „staře“, podán je s takovou přirozeností, že nevzbuzuje žádné pocity nostalgie. Narovinu, tohle je žhavý kandidát na desku roku." Stačí vám to jako pozvánka?

Vstupenky od 950 Kč budou v prodeji od pátku 9. listopadu od 10 hodin v sítích GoOut a Ticketmaster. Na místě v den koncertu vyjdou na 1100 Kč.


Alice In Chains - Never Fade (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení