Další útok na peněženku: Rammstein si u nás dají v červenci dvoják

Vydáno: 02.11.2018 10:00 - Petr Adámek

Oblohu v příštím roce opět olíznou plameny a pochroumá střelný prach. Po dvou letech a (doufejme) s novou deskou se u nás ukážou Rammstein. Stejně jako posledně si Till Lindemann a jeho fellas dají dvoják v pražské Eden Areně, jenž připadne na 16. a 17. července.
"Neuvěřitelné množství rachejtlí. Plameny, ze kterých je horko i v půlce slávistického svatostánku a na stmívající obloze vytvářejí početný houf černočerných kruhů. Dále také ledový oheň, vzduchová děla, klávesista Christian Lorenz, jenž střídá jeden úchylnější obleček za druhým a zhruba od půlky show si vykračuje po běžeckém pásu..." Tak jsme o loňské show Rammstein v Praze psali ve Fakkerovi. Co asi kapela vymyslí na novém tour?

Velmi pravděpodobné přitom je, že v Praze zazní i nové skladby. Už 17. září kapela na svých internetových stránkách oznámila: "Téměř hotovo!" Zatím nepojmenovaná deska by měla vyjít na jaře 2019.


Jak informovala česká fanouškovská stránka rammsteinfan.cz, kytarista Richard Z. Kruspe mluvil o nadcházejícím tour na rádiu Rock Antenne. Kapela prý začné s přípravami na v lednu příštího roku. Till již začal chodit do fitka, aby se dostal do formy. Jako kapela mají Rammstein v plánu fungovat ještě minimálně 3-4 roky, ale již teď se zaměřují na další možné věci v budoucnosti. Richard zároveň prozradil, že si v současné době opravdu užívají atmosféru v kapele, tak jako za starých časů.

Vstupenky v sítích Eventim, Ticketportal a Ticketmaster od 8. 11. 2018 10:00 hodin. LIFAD - Fan club předprodej od 5. 11. 2018 10:00 - 7. 11. 2018 10.00 hodin. Ceny vstupenek: 1 790 - 2 390 Kč.

Ve Fakkerovi 2/2017 jsme o Rammstein měli velký 5stránkový článek s titulkem "Profesoři perverze" a k tomu plakát kapely. Časák si můžete objednat přes náš eshop.

Rammstein F!

Rammstein F!

Rammstein - Ich Will (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení