Indie-rockoví oblíbenci Razorlight se v únoru poprvé zastaví v České republice

Vydáno: 01.11.2018 08:30 - Tisková zpráva

Britská Razorlight, jedni z předních indie rockových kytarovek první dekády 21. století, vystoupí poprvé v České republice. 7. února v pražském Lucerna Music Baru představí novou desku Olympus Sleeping, která vyšla po dlouhých deseti letech koncem října.
Razorlight vznikli ve východním Londýně v létě 2002 okolo zpěváka a kytaristy Johnnyho Borrella. Během své existence prodali přes čtyři milióny alb, hráli ve vyprodaných arenách i jako hvězdy největších festivalů. Jejich debutové album Up All Night z roku 2004, které věrně zachytilo obrovskou energii tehdejších večírků ve squatech a původních londýnských klubů, vystoupalo na třetí místo britské albové hitparády.

Na začátku roku 2017 se Razorlight probudili z dlouhého spánku, když Johnny začal skládat a hrát nové skladby s kytaristou Davidem Ellisem, ke kterým se připojil bubeník Martin Chambers z The Pretenders. Výsledkem je jejich čtvrtá deska Olympus Sleeping, o které Johnny říká: "Tuhle desku jsem složil s čistým potěšením. Je to moje vyznání určitému druhu muziky - muziky, která inspirovala tolik lidí ke vzniku a následování kapel."

Koncert uvádí Colours Selection. Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejních sítítch.
 

Razorlight - Carry Yourself

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení