Brann Dailor z Mastodon si nechal vytunit káru

Vydáno: 12.12.2018 14:40 - Lucie Mařanová

Brann Dailor z Mastodon už se zase objevil v televizi! Tentokrát v epizodě Counting Cars na televizním kanálu The History Channel.
Bubeník Brann není na obrazovkách žádným nováčkem, jeho televizní invaze obsahuje Hru o trůny nebo Late Night With Sith Meyers. Tentokrát se dostal do pořadu s vytuněnými auťáky. The History Channel naladíte i v České republice, takže se třeba této epizody časem dočkáme i u nás.

A o co v Counting Cars vlastně jde? Týpek jménem Count hledá starší americký káry, aby jim mohl navrátit jejich původní slávu, a také na zakázku předělává auta podle přání zákazníků. Brann se do pořadu dostal tak, že chtěl nechat vylepšit svůj 1970 Cadillac Coupe DeVille, kterému říká Twinkle Toes.

Mrkněte na obrázek a dejte vědět, jak se vám tenhle nový design líbí!


 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

What a beauty! Couldn’t be happier! Can’t wait to take him cruising. @countskustoms and @ryanatcounts did an incredible job and the “very controversial” tribute to @nickjzoso brought it all home. I can’t thank those guys enough, what an amazing experience. I’m excited to take @tigertigerband out for prime rib and a baked potato!! 9.95!! Where we going?!?

Příspěvek sdílený Brann Dailor (@creamale), Říj 10, 2018 v 8:43 PDT


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení