FOTO: Three Days Grace domácí publikum stále miluje, Bad Wolves si zamiluje velmi brzy

Vydáno: 20.10.2018 14:05 - Jaroslav Kutheil a Kamila Ungerová

V pražské Malé sportovní hale se po více než roce od posledního setu na festivalu Rock for People představili kanadští Three Days Grace. A v roli předskokanů je hodně živelně podpořili Bad Wolves.
Vlčí smečka kolem Tommyho Vexta má za sebou jediné studiové album, přesto se zdálo, že řada fanoušků do pražské Malé sportovní haly zamířila právě kvůli nim. Zpěvákovi k popularitě evidentně napomohl loňský záskok u Five Finger Death Punch i cover "Zombie" od Cranberries, který pochopitelně zazněl taky.

Headlineři Three Days Grace přivezli svou březnovou desku Outsider. Mattu Walstovi hlasivky sloužily lépe než vloni v červenci na festivalu Rock for People a návštěvníci to náležitě ocenili. Pařili od prvního do posledního songu. Největšího ohlasu se pochopitelně dočkala mega hitovka "I Hate Everything About You".

Zatímco si Tommy v backstagi pročítal aktuálního Fakkera, zbytek kumpánů z Bad Wolves jsme vytáhli na procházku po Praze zakončenou Plzničkou a knedlem, vepřem, zelem v pravé české hospodě. Report hromadu fotek z téhle exkluzivitky nadete v prosincovém čísle Fakkera.


Bad Wolves rozhovor

Bad Wolves rozhovor



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení