AUDIO: Down & Dirty znovu naživu. Z předchozí sestavy zůstal jediný člen

Vydáno: 24.10.2018 12:45 - Dominik Šidlo

Pamatujete si ještě Down & Dirty, rusko-americkou bandu s komplikovaným vývojem, ve které před působením v Asking Alexandria zpíval Denis Shaforostov? Tahle banda má toho za sebou opravdu dost, začíná její další éra.
Úplně nejdřív začínali Down & Dirty metalcorově s Denisem Stoffem, když oživili už dávno mrtvou kapelu, o které nikdo moc nevěděl. S ním to táhli notnou chvíli, než je zpěvák opustil s vidinou budoucnosti v Asking Alexandria, což se, jak všichni víme, moc nevyvedlo. V této éře vydali své nejspíš nejznámější kousky "Move It" a "I Will Never Lose My Way" spolu s dalšími nevydanými demy, které ale jsou k poslechu na YouTube.

Poté se skupina rozhodla, že se i přes ztrátu frontmana pokusí pokračovat. Za mikrofon dostavili Ezekiela Piersona, který se talentem Stoffovi vyrovnal. S ním vypustili singl "Heaven Sent", což byla další rozsekávačka, která slibovala skvělé pokračování. Ani v tehdejší sestavě však z osobních důvodů nebyla banda schopna fungovat. V té době ale D&D nahráli celé EP Heaven Sent, které se nedopatřením také dostalo na sociální sítě, byť už v té době kapela nebyla aktivní.

I přes takto bujnou a zdánlivě prokletou minulost ale jméno Down & Dirty nezaniklo. Jediný přeživší člen ze sestavy druhého období Matt Kaysan okolo sebe sehnal spolubojovníky, konkrétně vokalistu amerických Villain of the Story Christiana Grey-Nygaarda, basáka Connora McFarlanda a za bicí usedl Jack Regent. Kromě Christiana Greye vám nejspíš žádné jméno nic neřekne, přesto jsou borci odhodlaní znovu D&D oživit a táhnout dál.

Jako úvod vypustili ven song "Poison", který byl součástí oficiálně nezveřejněného EPčka Heaven Sent, tentokráte jej ale nahráli už v aktuální sestavě.

To jsou ale komplikace, co? Down & Dirty slíbili novou desku, která by měla definitivně potvrdit, že se zbavili kletby spojené s jejich jménem. Co na novinku říkáte? Má tahle partička šanci?


Down & Dirty - Poison

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení