VIDEO: Duch Svatý hřmí z krátkého emotivního filmu Architects

Vydáno: 18.10.2018 18:50 - Dominik Šidlo

Emoce okolo tajuplných Architects vždy tancovaly jako duchové. Spousty z nich vyústily ven abstraktně prostřednictvím songů a klipů. Nyní pánové promluvili konkrétně v novém krátkém filmu Holy Ghost (Duch Svatý).
Cesta kapely od jejích počátků až k současnému umístění na světové špiče byla delší, než se možná zdá. Nejspíš nejtěžším krokem na této dlouhé štrece strastí i radosti bylo překonání smrti kytaristy Toma Searleho, dvojčete bubeníka Toma Searleho a velmi dobrého přítele každého v kapele, jenž zemřel 20. srpna 2016 na rakovinu. Právě tomuto tématu se v Holy Ghost věnují členové skupiny nejvíce.

"Řekl bych, že největší lekce, jakou jsem se naučil a která ke mně opakovaně přicházela během tvoření desky Holy Hell, a tudíž se na ní silně podepisuje, je, že si můžete projít sebehoršími věcmi a na konci vyjít jako lepší osoba," vyjadřuje se k filmu Dan Searle.

Nové album Architects Holy Hell vychází už 9. listopadu a vzhledem k tomu, že půjde o první LP od smrti Toma, je jasné, že jím bude nasáklá. I o tom se v Holy Ghost, který si můžete pustit na konci článku, dozvíte.

A nezapomeňte, že Architects u nás už 31. ledna zahrají. Svou novou desku představí ve Fóru Karlín a jako support jim předskočí Polaris a Beartooth.

Varování: Film může způsobovat emotivní reakce.


Holy Ghost

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení