Fajtfest zatápí nu-metalem. Na Kopci se zastaví Hope z Polska a domácí Overhype s Denoi

Vydáno: 19.10.2018 10:55 - Petr Adámek

Hope, Overhype i Denoi spojuje ovlivnění nu-metalem a jeho počátky, což je i jedna z nejoblíbenějších chutí pořadatelů FajtFestu a nakonec i fanoušků.
Po letech se z polské Poznaně vrací Hope, kteří označují FajtFest jako svůj druhý domov a opět by měli přijet posílení Hope Busem, takže jejich fans budou opět nejen hodně vidět a slyšet, ale hlavně "lyžovat". Modří vědí. Hope v těchto dnech vydávají novou desku a bude se opět pohybovat okolo mixu kapel Limp Bizkit / Cypress Hill.

"Overhype jsou pro nás strašně osobní kapela. Psal se rok 2009, první ročník neznámého festivalu a jeho druhý den. Celý den silně pršelo, vítr, šest stupňů nad nulou. Říkali jsme si, že tohle je poslední ročník, ale pak na pódium vtrhli Overhype a všechno šlo o sto procent nahoru! Nikdy na ten koncert nezapomenu," vzpomíná hlavní organizátor akce, Bob Fleck.

V případě Denoi půjde o festivalovou premiéru. "Často jsme byli skoro lynčováni, že jsme je ještě nepozvali. Jdou strašně rychle nahoru a fanouškovská základna se stále zvětšuje. Velkým úspěchem této kapely je i určitě i účast na největším festivalu v Polsku.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili Polaris, Rise of the Northstar, Cold Snap a xXXx. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


HOPE - TIRED OF WAITING (Official Video 2018)
 

Overhype - Influenza [official video]
 

DENOI - Offspring of Our Choices [OFFICIAL VIDEO 2018]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení