VIDEO: Rozporuplná deska Gravity od Bullet For My Valentine sype další klip

Vydáno: 17.10.2018 13:40 - Dominik Šidlo

Nová deska Gravity od velšských idolů Bullet For My Valentine rozdělila jejich fanouškovskou základnu na dva tábory. Jedním ze songů, který přesně vystihuje její sound, je i "Not Dead Yet".
Některé kapely se nepoučí a pojedou si pořád dokola to své. Ne vždy je to špatně, ale přirozený vývoj obvykle není na škodu. Bulleti se posledním albem posouvají co do zvuku opravdu znatelně. Co se ale nemění, je téma jejich textů. Pořád ty holky.. a láska.. a emoce.

To je ale dobře! Myšlenka kapely byla vždy tak trochu záchranářská pro každého, kdo se cítil pod psa. A videoklipem, který pro pecku "Not Dead Yet" (video najdete na konci článku) borci natočili, tuto ideu naplňují. A pozor, Matt si nechal narůst pořádný plnovous. Líbí?

Gravity je na světě už od 29. června. Dostala se pod kůži i vám, nebo jí nemůžete přijít na chuť? Příležitost živě ji posoudit budete mít už 4. listopadu, kdy do pražského Fora Karlín Bullet For My Valentine dorazí za podpory Of Mice & Men, Nothing More a SHVPES. Lupeny seženete třeba tady.


V aktuálním říjnovém čísle Fakkera najdete plakát Bullet For My Valentine. Pokud časák ještě nemáte, můžete si snadno najít nejbližší krám ve svém okolí, kde ho pořídíte. Anebo si ho objednat online.

Bullet for My Valentine POSTER

Bullet For My Valentine - Not Dead Yet



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení