VIDEO: Fénix povstal z plamenů! Nová deska a klipy domácích Hand Grenade jsou venku

Vydáno: 21.10.2018 20:20 - Dominik Šidlo

Chvíli to trvalo, ale světlo světa spatřila placka Fénix od domácích Hand Grenade. A jako bonus borci natočili klipy k peckám "Fénix" a "Klec".
I přes úvodní komplikace, jež jsme spolu s dalšími tématy konzultovali s kapelou v minulém rozhovoru, jsme se přece jen dočkali. Album Fénix, které Hand Grenade originálně umístili na USB nosič a ne na CD, jak bývá zvykem, už kapela rozesílá fanouškům.

Lead píseň "Fénix" je jednou z těch, která dokonale pasuje do abstraktní škatulky Hand Grenade, tématicky i instrumentálně zapadá do dřívější tvorby skupiny. A nebyli by to Granáti, kdyby ke svému top songu nenatočili video, které obsahuje spoustu světel a věcí k zamyšlení.

Druhou v pořadí byla další metla "Klec", do které banda obsadila děti i MMA fightery, konkrétním klenotem je český bojovník v kleci Miloš Petrášek. Příběh vypovídá o vzepření se šikaně a o konečném vítězství.

Líbí se vám čerstvé klipy? A slyšeli jste už Fénixe, třetí studiovou fošnu, kterou kluci vytvořili? Určitě doporučujeme. Dále Hand Grenade plánují tour po republice, kde novinku představí. Jako support si přivezou metalové řízky Critical Acclaim. Ještě před ním 24. října provedou křest v pražském klubu Futurum po boku Zoči Voči. Pro váš výběr nejlepších a nejdostupnějších online kasin v České republice, kde můžete hrát o skutečné peníze. Jaké jsou maximální a minimální sázky? Bylo snadné ji vložit? Jak dlouho trval proces ověřování? Podařilo se vám vyhrát? Odpovědi na všechny tyto a další otázky najdete na adrese https://www.casinoonline24.cz/ . Online hazardní hry jsou v České republice legální od roku 2017. Státní dozor nad hazardními hrami je vykonáván prostřednictvím platného Zákona č. 186/2016 Sb. Ministerstvo financí ČR se zabývá ochranou hráčů a podporou hazardních hráčů, včetně přípravy Registru osob vyloučených z hazardních her. Dorazíte?

Hand Grenade tour


A co si o nové desce Fénix myslíme ve Fakkerovi? V listopadovém čísle najdete recenzi. Hledejte v dobrých kamenných obchodech nebo online začátkem měsíce.


Hand Grenade - Fénix

Hand Grenade - Klec

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení