Zábrany pryč, na FajtFest se přiřítí Australané Polaris

Vydáno: 11.10.2018 12:30 - Petr Adámek

Poslední dobou platí pravidlo, že jakákoliv muzika od protinožců je prostě kvalitní. Jistojistě to potvrdí i banda Polaris, která se v létě objeví na FajtFestu.
O Polaris se mluví jako o kapele, které bude už v blízké budoucnosti diktovat metalcorový hudební styl. Jejich poslední deska The Mortal Coil měla hodně pozitivní recenze, následovalo tour Never Say Die, během něhož se kapela mihla i v Praze. Začátkem příštího roku uvidíme Polaris na evropském tour po boku Architects a v létě pak na Fajtově kopci.

"Asi je načase, aby lidi začali být víc sví. Přijde mi, že se dnes málokdo umí dobře odvázat. Třeba to tak vidím jen já, ale každopádně aspoň na koncertech by měly jít zábrany pryč," postěžoval si v nedávném rozhovoru pro Fakkera zpěvák Jamie. Tak co, bude na FajtFestu odvaz, jaký by si Jamie přál?

"Jsme v našem FF týmu všichni nesmírně šťastní, že se nám povedlo ulovit tyto hvězdy, protože nám přesně zapadají do koncepce festivalu. Je to přesně ten směr, kterým se chceme v budoucnosti ubírat," komentuje přírůstek ve festivalovém line-upu hlavní organizátor akce Bob.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Před nedávnem pořadatelé odtajnili Francouze Rise of the Northstar, Chorvaty Cold Snap a domácí bandu xXXx. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


Kompletní rozhovor s Polaris najdete ve Fakkerovi 1/2018. Časák si můžete jednoduše objednat za pár kaček v našem eshopu.

Polaris F!

Polaris - THE REMEDY [Official Music Video]


Polaris - Consume (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení