Brutal Assault ohlašuje další kapely. Přijedou Destruction, Agnostic Front a Jinjer

Vydáno: 09.10.2018 15:44 - Kamila Ungerová

Od konce posledního ročníku festivalu Brutal Assault neuběhly ještě ani dva měsíce, ale pořadatelé už přicházejí s další várkou nově potvrzených formací.
Během dvacátého čtvrtého ročníku se v jaroměřské pevnosti Josefov představí thrashoví Destruction, kteří spolu s Kreator, Sodom a Tankard bývají někdy označováni jako německá Big Four. 

Dále se na festival vrátí maďarští Ektomorf, kteří se naposledy představili v roce 2016, a navíc s sebou přivezou nový počin Factory (2018). Po stejně dlouhé odmlce dorazí také hardcoroví Agnostic Front. 

Charismatickou dračici Tatianu Shmailyuk a její progressive metalcorovou formaci Jinjer netřeba blíže představovat. Dále Brutal Assault nově oznámil Shape of Despair, Counting Hours, Krisiun, Jungle Rot a Cytotoxin. 

Festival Brutal Assault se v pevnosti Josefov uskuteční v termínu 7.-10. srpna 2019. Vstupenky za 2 300 Kč objednávejte zde.

S Tatianou Shmailyuk z Jinjer najdete rozhovor o jejích deseti nejzásadnějších deskách v květnovém Fakkerovi. Objednávejte přes náš e-shop.


Jinjer F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení