VIDEO: Koukáte pravidelně na zprávy? Pak vám neunikly novinky u Papa Roach

Vydáno: 06.10.2018 13:12 - Dominik Šidlo

Odbíjí sedmá hodina a zprávy začínají. Po reklamě na spravení křivých zubů (crooked teeth) přichází hlavní zpravodajská relace. Od stolu se vám hlásí Jacoby Shaddix s kolegyní.
Ačkoliv se to nezdá, od vydání poslední placky Crooked Teeth uběhl téměř rok a půl. Proto je dobře, že parta kolem Jacobyho Shaddixe nespí a zkraje roku 2019 slibuje vydání desáté studiové desky. 

Zvukový posun kapely je naprosto přirozená věc. Leckdo ale Papa Roach neodpustil jejich "zfotrovatělost". Od původního nu-metalu v duchu Infest (2000) se zcela odpoutali. Teď z nich jsou rockeři, kteří si vyhrávají s elektronikou. A možná není náhoda, že se po přehrání "Who Do You Trust?"  jako další v pořadí nabízela "Mantra" od Bring Me The Horizon. Zajímavé, jak může evoluce dostat raně deathcorovou a nu-metalovou kapelu do stejných tuctových vod.

Aby toho nebylo málo, pár hodin po vydání první písně se na YouTube objevila další, tentokrát však bez videoklipu. Jmenuje se "Renegade Music" a lehce připomíná éru Rage Against The Machine. To už je jiný kafe, co?

Pokud jste si zvykli, že se Papa Roach prostě stali hodně různorodou kapelou, singly vás příjemně potěší. Metalové riffy už asi borci sázet nebudou, trochu té moderny jim ale fanoušci určitě odpustí. Navíc je skvělé vidět, že i služebně ne zrovna nejmladší kapela si ze sebe umí udělat legraci.

V aktuálním říjnovém Fakkerovi naleznete report z koncertu Papa Roach v Olomouci. Rozhovor s plakátem pak vyšel v loňském červnovém čísle. Jestli chcete mít obě čísla doma, jednoduše objednávejte přes náš e-shop.


Papa Roach - Who Do You Trust? (Official Music Video)

Papa Roach - Renegade Music (Official Audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení