VIDEO: Bad Wolves natočili další klip, Tommy Vext bojoval se zánětem průdušek

Vydáno: 08.10.2018 10:44 - Kamila Ungerová

Bad Wolves mají hodně napilno. Nejenže před pár dny rozjeli crowdfundingovou kampaň a frontman Tommy Vext si kvůli virovém zánětu průdušek pobyl během turné v nemocnici, ještě vypustili další videoklip.
Tentokrát jej natočili ke skladbě "No Masters" a jedná se o sestříhaný záznam z několika uplynulých koncertních zastávek. Z videoklipu se zdá, že je vše zalito v růžových barvách, ovšem poslední dny nebyly pro vlčí smečku zrovna nejšťastnější. 

Tommy Vext byl v Anglii nucen ulehnout na nemocniční lůžko a zotavit se z virového zánětu průdušek. Turné po boku Three Days Grace se ale pozastavit nemohlo, proto za zpěváka v Bristolu naskočil frontman As Lions Austin Dickinson. Ten se zřejmě podvolil žádosti nahrávací společnosti Eleven Seven Music, pod kterou obě kapely v současnosti působí. 

Austin nevyšvihl bůhvíjaký výkon. Bez přípavy se ale není čemu divit. Vždyt záskok za indisponovaného zpěváka není lehkou disciplínou. Mnohé o tom ví samotný Tommy, který v minulosti opakovaně nahrazoval Ivana Moodyho z Five Finger Death Punch.

Bad Wolves se v Praze poprvé představí už zanedlouho. V pražské Malé sportovní hale předskočí 19. října Three Days Grace. Vstupenky za 890 Kč seženete v síti GoOut.


Bad Wolves - No Masters (Official Music Video)


Bad Wolves - Better The Devil (Birmingham UK with Austin Dickinson from As Lions)

 


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení