Joey Jordison v klubu. Sinsaenum se za týden představí v Praze

Vydáno: 30.09.2018 21:11 - Kamila Ungerová

Soupergroup kytaristy Frédérica Leclercqa (DragonForce) a bubeníka Joeyho Jordisona (Vimic, ex-Slipknot) Sinsaenum vyrazila na své první plnohodnotné koncertní turné a již v neděli 7. října dorazí do pražského Futurum Music Baru.
V srpnu Sinsaenum vydali druhý studiový počin "Repulsion for Humanity", který bez příkras pojednává o lidské posedlosti morálním jednáním. "Není to žádný trik. Mám odpor k politikům, sociálním sítím, jejich užívání, a vlastně ke všemu a všem, což je základní stavební kámen celé desky. Netvrdím, že o silné nechuti pojednávají všechny skladby, ale jsou nasycené vztekem a temnotou. Odtud pochází název alba ,Repulsion for Humanity'," vysvětluje Frédéric Leclercq. 

A jelikož se tahle démonická pětice už v neděli 7. října poprvé představí v pražském Futurum Music Baru, usilovně vyjednáváme s managementem Sinsaenum, zda nám zprostředkuje rozhovor se samotným Joey Jordisonem.

Sinsaenum předskočí HateSphere a Critical Mess. Vstupenky za 450 Kč seženete v síti Obscure Promotion.

V novém Fakkerovi, který bude na stáncích k dostání od úterý 2. října, naleznete recenzi desky Sinsaenum "Repulsion for Humanity" a stránkové počtení o Joey Jordisonovi. 



Sinsaenum - Army of Chaos (Official Music Video)





 

 






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení