John Cooper: Nové album Skillet vyjde v létě, Fight The Fury mají venku EP

Vydáno: 01.11.2018 20:10 - Mates Krč

Léto 2019 se dle slov Johna Cooopera rýsuje jako ideální pro vydání již desáté studiovky Skillet. Co kapelu brzdí? A jak jsou na tom Fight The Fury?
"Je to obrovsky bláznivé," tvrdí frontman John Cooper. "Před sedmi týdny jsme chtěli vydat nový materiál v říjnu, před šesti měsíci se zase mluvilo o lednu. Teď je jisté, že do příštího roku nic nevyjde. Bubenice Jen má svůj nový sólový projekt Ledger, a my jí chceme dát čas, ale zároveň musíme udržet Skillet při životě."

"Je to jako žonglování," pokračuje John. "Spolu s manželkou Korey jsme pracovali na nahrávce Jeny a je to skvělý materiál. Rozhodli jsme se, že kvůli ní se Skillet počkáme, přestože už máme hotových asi 70 % věcí. Během čekání jsem nahrál EP s mým novým projektem Fight The Fury. Vydání teď plánujeme na příští léto, protože už je skoro hotovo." Zpěvák zároveň dodává, že nový materiál bude opravdu tvrdý a některé nahrané kousky opravdu stojí za to.

Zmiňované EP Still Breathing nové kapely Johna Coopera Fight The Fury je venku od 26. října. Kromě toho má první singl "My Demons" i nový klip. Tak to zkuste!


A rozhodně zkuste i rozhovor s Johnem, který jsme vydali v letošním červencovém Fakkerovi. Časák seženete v našem eshopu.

Skillet F!



Fight The Fury: My Demons (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení