V Brně se již podruhé uskuteční koncert na podporu vyhořelého klubu Colectiv v Rumunsku

Vydáno: 02.10.2018 18:23 - Dominik Šidlo

V úterý 30. října uplynuly tři roky od koncertu metalcorové kapely Goodbye To Gravity v rumunském klubu Colectiv, během nějž vypukl požár. Vyžádal si několik desítek obětí. A v Brně se v listopadu uskuteční druhý ročník akce na podporu přeživších.
Když se začaly sčítat ztráty na životech, konečné číslo znělo 65 mrtvých a zhruba 150 vážně zraněných. Někteří z těch, kteří tuto katastrofu přežili, si nesou fyzické následky dodnes. A výtěžek z brněnské akce Help For Colectiv - Remember Them vol. 2 poputuje právě jim. Tentokrát finanční injekci obdrží dva fotografové, jež také byli součástí tragédie. Lékařský zákrok, který podpora pokryje, je následkem oné události.

Co se samotné podpůrné akce v Brně týče, uskuteční se 9. listopadu v klubu Melodka. V ten den to budou na den přesně tři roky, co dva fotografové, účastníci koncertu, zemřeli. O program se postarají kapely 1st Choice, Forrest Jump a jeden ze křtů své nové desky "Raised by Wolves" se zde chystají folkmetalisté Cruadalach.

Vstupné je symbolických 130 korun, každá z nich navíc poputuje do potřebných rukou. Takže si určitě cestu najděte, pomůžete dobré věci! Dobrých skutků není nikdy dost. 


Forrest Jump - Na dotek (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení