Napětí kolem chystané desky Slipknot stoupá. Nahrává kapela s nu-metalovým guruem Rosem Robinsonem?

Vydáno: 28.09.2018 12:50 - Mates Krč

Už dříve Corey Taylor avizoval, že by šestá studiovka Slipknot, která vyjde pravděpodobně příští rok, mohla znít jako deska Iowa, jež dostala americkou bláznivou partičkou na samotný vrchol. Producentem dnes již legenárního alba z roku 2001 byl Ross Robinson. Všechno to dává smysl, ne?
A ještě víc by vám to zapadalo do sebe, kdybyste se ve správný čas podívali na Instagramový účet basáka Slipknot Alessandra Venturelly. Na jeho profilu se objevila fotografie, na které se nachází ve studiu a před ním sedí pes. Jenže není to jen tak obyčejný pes. Jde o psa producenta Rosse Robinsona, jenž se Slipknot pracoval na prvních dvou počinech, které poté oblétly svět. O psově "identitě" není pochyb, neboť fotografiemi s ním Ross pravidelně zásobuje svůj Instagramový účet.

Ross Robinson je producentská legenda, přezdívá se mu též otec nu-metalu. Kromě Slipknot stojí za nejslavnějšími deskami Korn, Limp Bizkit, Sepultury, Soulfly, Machine Head. Má nAt the Drive-In. Na svědomí má i hodně diskutované poslední album Suicide Silence.

Corey teď ještě dojede několik posledních koncertů se Stone Sour, začátkem roku by se už ale měl přesunout za svou slavnější osmičkou do studia. Dámy a pánové, rýsuje se nám bomba!


Slipknot - Left Behind (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení