VIDEO: Nejkřupavější grunge široko daleko. Seznamte se s Drug Church

Vydáno: 22.11.2018 11:10 - Petr Adámek

Punk-rockem, hardcorem a grunge načichlá tvorba Drug Church vždy snesla ta nejpřísnější měřítka. Dvojnásobně to platí i pro čerstvou novinku Cheer, která vykoukla na svět 2. listopadu. Dejte si!
Vedle křupavého grungového zvuku je na Drug Church nejzábavnější kousavost a uštěpačnost jejich textů. Video "Avoidarama" znázorňuje chlápka, který se natolik nechce dostat do mezilidské interakce, že radši hraje mrtvého. Doma na koberci, v restauraci na stole anebo v bazénu hlavou dolů. V "Unlicensed Hall Monitor" zase kapela lamentuje nad úrovní argumentace v sociálních médiích, přičemž videoklip doprovodila záběry nejrůznějších bitek v televizních pořadech nebo politických institucích.

Ještě dál jde skladba "Strong References", jejíž sarkastický text (Vypadáš v tom skvěle, myslím to vážně. Ale nechceš si to triko sundat? Udělám z tebe hvězdu!) pramení z Patrickovy osobní "nahaté" zkušenosti.


O téhle fresh osobité kapele píše listopadový Fakker. Sežeň si svoje číslo v trafice (nejbližší krám si můžeš jednoduše najít podle svého PSČ nebo města) nebo si časák objednej v našem eshopu.


Drug Church "Unlicensed Hall Monitor"


Drug Church "Avoidarama" Official Music Video



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení