VIDEO: Architects zpět ve hře! Venku je klip i termín releasu nové desky

Vydáno: 12.09.2018 10:45 - Dominik Šidlo

Měli jste strach, že po smrti kytaristy Toma Searleho se už Architects nezvednou? Máme pro vás dobrou zprávu, kapela plánuje novou desku a jako upoutávku do nás pere song "Hereafter".
Když 20. srpna 2016 zemřel kytarista Architects Tom Searle na rakovinu, málokdo věřil, že se banda sebere a bude pokračovat. Na počest zesnulého kamaráda vydali singl "Doomsday", pod nímž byl jako autor podepsán právě Tom. Od té doby se z mediálního hlediska po Architects slehla zem.

Teď jsou zpátky! Před několika dny na svůj web pověsili tajemnou nahrávku, která by mohla symbolizovat intro nové desky a hle, venku je teď i singl "Hereafter", který upoutává na desku Holy Hell, jejíž vydání je naplánováno na 9. listopadu. Vidíte, jak se fanoušci můžou zbláznit, když je kapela "potichu" a najednou vyvalí takovou bombu?

Naléhavý song je typickým dílem Architects, mathcorový orgasmus, přičemž zvukově se banda vůbec nezměnila. V klipu nalezneme všechny členy, jak bezmocně sledují stovky lidí, kteří jsou unášeni do oblak. Symbolizují jednotlivce, které jsme ztratili?

Architects budeme mít možnost u nás vidět 31. ledna v pražském Foru Karlín. Jako support vystoupí Beartooth a Polaris. Tahle událost je povinnost!


Architects - Hereafter

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení