You Me at Six opět zabrousí do našich končin. Tentokrát i s novou deskou

Vydáno: 10.09.2018 18:55 - Petr Adámek

Pětka You Me at Six natočila novou desku nazvanou jednoduše VI a vyráží na turné. Jeho součástí bude 26. ledna koncert ve Futurum Music Baru v Praze.
Kapela vstupuje do nové éry s rozhodnutím stát se největší a nejslavnější rockovou kapelou Velké Británie. "Neříkáme, že chceme být hudebně noví Coldplay, ale chceme jednou vystoupit na stadiónu ve Wembley čtyři večery po sobě a být headlinery na Glastonbury! Podívejte se na Biffy Clyro, Bring Me The Horizon, Tame Impala, Arctic Monkeys, Foals a všechny tyhle momentálně slavné kapely! Věříme, že teď je řada na nás!"

Hledání nového soundu přivedlo kapelu i k novému producentovi - stal se jím Jacquire King známý svou spoluprací s Jamesem Bayem a Kings Of Leon. Skupina se za ním vypravila do Nashville v Tennessee. Album vychází 5. října.

You Me at Six se v Česku ukážou potřetí ve třech letech. Před dvěma lety rozhicovali publikum v Lucerna Music Baru a letos si dali dostaveníčko na Aerodrome festivalu. Vstupenky budou k mání od 14. září od 440 Kč. Na místě v den koncertu vyjdou za 540 Kč.
 

You Me At Six - 3AM (Official Video



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení