Slash v Praze! Ku*evsky krásně kouzlící kudrnatý kytarový král u nás představí nové album

Vydáno: 07.09.2018 10:15 - Petr Adámek

Slash s Mylesem Kennedym & Conspirators se začátkem příštího roku podívají do Evropy s novou deskou. Jedním z termínů bude i Praha. 9. února se banda předvede v pražské O2 areně.
Slashova čtvrtá sólová nahrávka je ohlášena na 21. září, přičemž doprovodná kapela The Conspirators s Mylesem Kennedym za mikrofonem působí, že je splněním jeho snu. Zvlášt, když nová deska ponese název Living the Dream.

O své kapele Slash říká: "Vždy jsme byli stejně naladěni. Každý chce hlavně hrát. Ničím jiným se nezabýváme, prostě jamujeme. Když jsme spolu, pracujeme velmi tvrdě, ale člověku to ani nepřijde. Kdokoliv přijde s nápadem, každý se snaží k tomu přistoupit entuziasticky a poskytnout vlastní příspěvek. Máme se skvěle a všichni máme stejné cíle."
 
Cena vstupenek na pražský koncert se bude pohybovat od 1190 Kč do 1590 Kč. Lísty seženete od 19. září v síti Ticketportal.


Slash okupuje titulku aktuálního, zářijového Fakkera. Uvnitř najdete velký pětistránkový rozhovor a plakát. Časák seženete v kamenných obchodech (nejbližší shop podle svého města nebo PSČ si můžete najít tady) anebo si ho jednoduše objednejte přes náš eshop.


Slash titulka

Slash F!
Slash F!
Slash F!


Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators - "Driving Rain" Full Song Static Video





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení