To The Rats And Wolves ohlašují nové album a tour. Zamíří i do Česka

Vydáno: 05.09.2018 14:20 - Dominik Šidlo

V Česku velmi oblíbení Němci To The Rats And Wolves se v naší končině ukáží po dvou letech. 30. března 2019 by měli přivést novou desku a taky úplně novou image.
Každý koncert, který tady Vlci a krysy odehráli, byl peckoidní. Jako support Asking Alexandria před pár lety dokonce předvedli lepší výkon než headlineři. Od té doby rostli, dali tu dokonce i svůj vlastní koncert a předvedli se i na velkých festivalech po celé Evropě.

Nyní ohlásili evropskou a britskou tour k vypuštění desky. Podle názvu šňůry by se album mělo jmenovat Cheap Love. Zatím borci nevypustili žádnou ukázku ani neodhalili datum vydání, jisté však je, že zaparkují i v Praze v Nové Chmelnici, konkrétně 30. března.

Pokud jste ovšem žrali jejich zelenou androidí image, máme pro vás obrovské zklamání. Na festivalech kluci vypustili masky i kostýmy, to by se dalo kvůli vedru a venkovnímu vystupování pochopit. Poslední a i některé dřívější promo fotky ale ukazují, že borci se od svých drsných overalů odřízli úplně. Nebo jde jen o přechodnou fázi?


TO THE RATS AND WOLVES - Love At First Bite (OFFICIAL LYRIC VIDEO)


 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení