VIDEO: Všichni jsme jen lidi, hlásí v novém klipu Escape The Fate

Vydáno: 01.09.2018 11:55 - Mates Krč

Každý jsme jiný, ale zároveň jsme všichni stejní. Nehledejme rozdíly, neodsuzujme jiné barvy pleti, náboženství a chovejme se ohleduplně. Přesně to chtějí vzkázat světu Escape The Fate.
Černoch, běloch, muslim, lesba, punkáč, vozíčkář... ti všichni se objevují v novém videoklipu Escape The Fate k písni "I Am Human" ze stejnomenného alba. Každý jsme osobitý a musíme na být to hrdí. A přestože je každý z nás úplně jiný, všichni jsme jen lidé a musíme se vzájemně tolerovat. To je myšlenkou celé písně, zamysleme se nad ní.

"Je pro nás velmi důležité, že můžeme náš nový klip sdílet se světem právě teď. Jsme v době nestability, změn a hledání rozdílů. Je ale také čas pro naději. Jsme v tom v životě společně. 'I Am Human' posílá vzkaz, že je v pořádku být sám sebou. Věříme, že tato píseň může spojovat lidi," hlásají Escape The Fate.

V letošním březnovém Fakkerovi najdete osobní rozhovor s frontmanem Craigem Mabbittem o jeho kérkách. Můžete si ho také jednoduše nechat poslat domů přes náš nový eshop.

Escape the Fate F!



Escape The Fate - I Am Human (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení