Chystá se první burza LP, CD a memorabilií zaměřená jen na rock a metal

Vydáno: 25.08.2018 07:00 - Tisková zpráva

Velkou novinkou letošního veletrhu Vinyl & Stereo Expo, který proběhne 8. září na výstavišti PVA Expo Praha je tzv. metalový stan nazvaný ROCK & METAL MARKET. Ten bude umístěn hned u vchodu do foyer výstaviště, takže ho nemůžete minout.
Akce se účastní přední prodejci vinylových desek z Německa, které organizátoři vybrali společně se společnostní Metalbörse, jež organizuje nejnavštěvovanější burzy s metalovou muzikou v Německu a dodává merchandising řadě předních metalových kapel. V Praze tak bude vystavovat například Battle Cry Records , která je jedním z největších prodejců LP desek zaměřených jen na rock a metal v Německu.

Rock & metal market je součástí veletrhu Vinyl & Stereo Expo, na kterém najdete vinylové desky všech žánrů od prodejců z České republiky, Německa, Holandska nebo Velké Británie. Vstup na obě akce jde zdarma, pokud se registrujete na webových stránkách, můžete zdarma navštívit i 21. ročník mezinárodního veletrhu poštovních známek, mincí, bankovek, pohlednic a minerálů SBĚRATEL, který se od 7. do 8. září koná na výstavišti ve výstavní hale č. 1. Více info tady.

Partnerem akce ROCK & METAL MARKET je magazín Spark.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení