Bring Me The Horizon: Nová image, datum vydání alba a ohlášená tour

Vydáno: 23.08.2018 12:10 - Mates Krč

Bring Me The Horizon o sobě dali po delším čase výrazněji vědět novým singlem "Mantra" a rozdělili své fanoušky (opět) na dva tábory. Jedni se dušují, že se parta Oliho Sykese stále drží kytar, druzí se zase neochotně smiřují s faktem, že doby coru jsou definitivně pryč. Seskupili jsme všechny novinky dohromady - tady je výsledek!
Růžová hlava Oliho Sykese a promo fotky, u kterých by vás nikdy nenapadlo, že tihle kluci kdysi řezali do kytar a vydávali ze sebe dost děsivé zvuky. Spíš to vypadá, že pětici zasáhla ta úplně nejmodernější vlna z módních časopisů, kde jsou šílenosti naprosto vítány.

Dost netypický je pro BMTH také cover art nové desky. Ta ponese jméno Amo, což je v překladu ze španělštiny slůvko dotýkající se srdíček a lásky. Zmiňovaná srdíčka najdeme právě i na coveru šesté desky, kde je CD zabalené v průhledném pytlíčku. Texty o lásce a drogách? Hm, dost možná. Na definitivní odpověď musíme vydržet do 11. ledna, kdy dlouho očekávaná placka vyjde.

Na lásku Bring Me The Horizon nezapomněli ani v názvu chystané tour "First Love", která začne v listopadu v Evropě, načež se poté přesune do USA. A zastávka v Česku? Bohužel nikoliv.

BMTH se změnili. Je na každém, zda to dokáže skousnout. "Mantra" je první nápovědou, jak by mohla Amo znít. Tak vydržme!


Bring Me The Horizon - MANTRA (Official Audio)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení