The Rasmus se v říjnu v ukážou v Brně

Vydáno: 21.08.2018 10:50 - Tisková zpráva

Největší finská rocková kapela současnosti a továrna na rádiové hity! To jsou The Rasmus, kteří 2. října zamíří do luxusního prostoru brněnské haly Sono, aby ukázali zatím poslední desku Dark Matters a přehráli největší hity.
Kapela oficiálně vznikla v roce 1994 a celosvětového ohlasu se jim dostalo díky deskám Into a Dead Letters, které trhly dosavadní prodejní rekordy a také přinesly kapele mnoho nominací a ocenění. Singl "In The Shadows" z desky Dead Letters vedl hitparády v celé Evropě a stal se nejčastěji rotovaným klipem MTV Europe.

Ačkoliv jsou The Rasmus vítaným hostem televizních pořadů typu MTV, stále jde především o kapelu, která se nejlépe cítí na pódiu a jejíž nejsilnější stránkou jsou koncerty. Během své kariéry absolvovali bezpočet živých show a turné, na kterých se představili s kapelami jako jsou Red Hot Chili Peppers, Garbage, Dog Eat Dog a dalšími.

Čeští fanoušci se tak mohou na koncertech těšit nejen na materiál z nové desky, ale také na osvědčené hity jako jsou např. "No Fear", "In The Shadows", "First Day Of My Life" nebo "Liquid". Jako support se v Brně představí The Shiver a Overlapls.
 

The Rasmus poster

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení