Tajemný hovor a podivná webová stránka. Blíží se nové album Bring Me The Horizon?

Vydáno: 12.08.2018 12:20 - Mates Krč

Billboardy, telefonní čísla, webová stránka, datum a neidentifikovatelné místo s názvem Mantra. Chystají Bring Me the Horizon něco velkého? To se dozvíme za několik dní. Vyčkejme na spásu!
Podivný sled událostí odstartoval v Londýně, nyní už je zaznamenán také v Austrálii, kde se objevil billboard s otázkou "Chcete se mnou začít kult?", doplněnou o telefonní číslo a loga, jež z minulosti známe ve spojení s kapelou BMTH.

Pokud číslo na billboardu vytočíte, ozve se vám hlas, který začne větou "Vítejte v Mantře. Vaše cesta Mantrou začíná a jsem rád, že můžu být součástí vašeho osvícení." Jenže se něco zvrtne a v telefonu se začne ozývat křik a zoufalé volání "Co? Co?", na které navážou výstřely a zvláštní hudba, který by mohla být novou skladbou britské partičky. Poté hovor končí. Později je přidáno pokračování, ve kterém kromě šílenství uslyšíte také další kus písně.

Jenže tím fanoušci detektivové neskončili a objevili stránku joinmantra.org, na které se píše, že všichni můžeme být zachráněni a oznamuje, že přijde něco velkého. "Ale tyhle věci mají svou odpověď. Všechno, co vám teď můžeme říct, je to, že můžete být volní, ale nejdřív vás musíme naštvat. Spása se vrátí. 21. srpna 2018."

Vyčkejme na spásu...


...a zkraťte si čekání velkým článkem o Bring Me the Horizon ve Fakkerovi 12/2015. Kromě toho tu najdete i plakát kapely. Časák si můžete jednoduše objednat v našem eshopu.

Bring Me The Horizon (Fakker)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení