Na domácí scéně se objevuje další čerstvá krev. Jsou jí Body Bag z Liberce

Vydáno: 30.07.2018 10:10 - Dominik Šidlo

Liberecko je dobře známé jako rodiště hardcorových kapel. Pocházejí odsud i ne tak nabroušení, ale přesto nadějní Body Bag. Dejte jim šanci.
Namíchat metal s hardcorem umí kdejaký pitomec. Udělat z něj ale netuctovou muziku, která bude navíc melodická a přesto poměrně tvrdá, to už je jiné kafe. Body Bag se zjevně přesně o toto pokoušeli a je nutno říci, že úspěšně.

Při názvu Body Bag si člověk představí pytel na mrtvoly a brutalitu, debutové album Walking Ghost, na kterém pánové právě pracují, je ale dynamickým a osobitým proslovem do duše. Je možná trochu škoda, že kytary nejsou více podlazené a basa nedostává větší prostor, i tak je ale příjemný rock, který místy víc nebo míň přechází do tvrdších vod, opravdu dobře posluchatelný.

Z placky byly zatím zveřejněny čtyři songy ("Walking Ghost", "My Way", "Paranoid" a "Won't Stop Loving") a komplet by měla být hotová během zaří nebo října. Počkejme si a uvidíme, s čím pánové ještě vyrukují. Zatím si pusťte zmíněné čtyři songy, které všechny najdete na YouTube kanálu skupiny.


Body Bag - Paranoid

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení