Kvelertak bez zpěváka, Erlend Hjelvik tajemně prchá

Vydáno: 20.07.2018 13:05 - Mates Krč

Ještě před nedávnem stáli Kvelertak na pódiu v pražské O2 araně před hvězdnou Metallicou, teď ale řeší vážnou personální obměnu. Hjelvik kapelu opouští, zbytek však neplánuje brzdit a má v rukávu náhradu.
Vypadá to, jako by se zpěvák Erlend dozvěděl informaci, která mu obrátila život naruby, sbalil pár košil do kufru, sednul na první letadlo a odletěl na druhý konec světa a mezitím ještě stihl načmárat na Facebook pár vět na rozloučenou. Jak jinak vysvětlit toto? "Je nutné, abych odešel z Kvelertak, ale není to pro mě lehké, když jsem v jeho prostředí strávil desetiletí. Některé okolnosti jsou však mimo moji kontrolu a musím se s kapelou rozdělit hned bez dokončení koncertních závazků. Děkuji všem svým úžasným fanouškům," napsal mimo jiné Hjelvik.

Zbytek kapely však s odchodem nějaký čas počítal, zřejmě u Erlenda kluci našli předem koupené letenky na zmiňovaný let, a tak byli schopni ex-zpěvákovo vyjádření brzy doplnit: "O Erlendově kroku jsme věděli s částečným předstihem, takže jsme se na něj snažili připravit. Doufali jsme, že spolu odehrajeme domluvené akce, ale nevyšlo to. Takže jsme našli rychle náhradu, která se s námi ukáže už 20. července v Norsku."

F! Detektivka kolem Kvelertak má za sebou první kapitolu. Další část vyšetřování započne na koncertu v Norsku. Tak zatím mějte oči na stopkách!


Kvelertak - Bronsegud [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení