PragueCon: Největší popkulturní událost roku už koncem září

Vydáno: 22.07.2018 08:50 - Lucie Mařanová

Poslední tři zářijové dny Prahu ovládne událost, která v České republice neměla obdoby. Kromě nadšenců do komiksů, fantasy a sci-fi si na své přijdou ale i fans metalové hudby!
Organizátoři vyšperkovali PragueCon 2018 titulem největší popkulturní událost roku. Ke splnění cíle nahrává velmi ambiciózní program, který spojuje fanoušky všech žánrů. Návštěvníci festivalu budou moci v Holešovicích potkat herce ze Strážců galaxie, Hry o trůny, Vikingů anebo Templářů. Samozřejmostí jsou všemožné cosplaye, lan party, ale také tréninkový kemp Armády ČR.

Nás ve Fakkerovi zaujala především hudební stage, kdy PragueCon doveze do Prahy velmi zajímavou směsku. Pány potěší Clémentine Delauney s Visions of Atlantis, pro milovníky rap-metalu jsou připraveni Clawfinger a dokonce dojde i na pořádnou středověkou hudbu v podání Percival Schuttenbach. Všechny tři výše zmiňované bude doprovázet Bohemian Symphony Orchestra Prague. A na správné akci nesmí chybět ani naprostá šílenost, kterou hrdě reprezentují Megaherz z Německa.

Tak si rezervuj 28.-30.9. v kalendáři!

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení